PAND on vuonna 1983 perustettu taiteilijoiden ja kulttuurityöntekijöiden rauhanjärjestö, joka edistää, tukee ja kehittää taiteilijoiden ja kulttuurityöntekijöiden rauhantyötä, yhteiskunnallista vakautta ja konfliktien ehkäisyä pääasiassa Suomessa.

 

2024 järjestön keskeisimpiä tavoitteita on vahvistaa taiteilijoiden ja kulttuurityöntekijöiden erityisosaamisesta nousevien sisältöjen ja aloitteiden näkyvyyttä erityisesti rauhan, kestävän kehityksen, ihmisoikeuksien, osallistuvan demokratian, ydinaseriisunnan ja yhdenvertaisuuden kysymyksissä.

 

2024 uutena tekemisen muotona edistämään yhteiskunnallista dialogia ja rauhankulttuuria PAND alkaa tuottaa ja julkista journalistisesti ammattimaista Uusi Sivu -nimistä verkkojulkaisua.

 

Kiinnostuitko rauhantyöstä? Tule mukaan toimintaan ja jäseneksi maksamalla 15 € jäsenmaksu Danskebank FI38 8000 1400 4607 63 viestiksi oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

 

#PAND #rauhantyö #taiteilijat #kulttuurityöntekijät #rauhanjärjestö #rauha #taide #kulttuuri #luovatalat #yhteiskunnallinenvakaus #ydinaseriisunta #konfliktienehkäisy #kestäväkehitys #ihmisoikeudet #osallistuvademokratia #yhdenvertaisuus #yhteiskunnallinendialogi #Uusisivu #verkkojulkaisu #tulemukaan